SENARAI PRODUK

KARME SET BESAR


KARME WHITENING SKIN CARE (trial set)
1 SET RM85 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM95 (S/S) ..free poslajuPEMBELIAN LOOSE TRIAL SET-FREE POSLAJU
KARME TRIAL Day Cream-5g + KARME TRIAL Night Cream-5g (RM60.00 S/M..RM70 S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM50.00 S/M..RM55 S/S)

KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
1 SET RM180 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM190 (S/S) ..free poslaju

PEMBELIAN LOOSE SET BESAR
KARME Day Cream-15g (RM75 S/M..RM80 S/S..FREE POSLAJU)
KARME Night Cream-15g (RM75 S/M..RM80.00..FREE POSLAJU)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM50.00 S/M..RM55 S/S..FREE POSLAJU)

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

KARME WHITENING SKIN CARE
Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri2 ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN. Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.
Pencuci muka pemutih pleiotropic adalah untuk membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit.
Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.

Tunggu apa lagi, dapatkan set KARME WHITENING SKIN CARE sekarang !!

KARME SKIN CARE
Day cream Ingredients:
nium Dioxide ,Cetyl Alcohol,the Glyceryl Monosterate, propyl Glycol , Isoporopyl Myristate, Vaselin, lanolin, bearberry, Arnica), vitamin E.

Night Cream -Ingredients:
Stearic Acid, Cetyl Alcohol , Glyceryl Monosterate  propyl Glycol , Vitamin E , Yoyumin , Cress, Wild Camonile, aloe  YEASF.

How to use:
Day Cream: Wash the face, and then take the goods 1gm dot even put his face twice a day.
Night Cream: Daily evening the first wash the face, then take this product 1gm dot even put on the face can be, until the next morning and then washed off.
Ia jga dpt klulusan dr international beauty experts of german yg mgtakn ia tiada ksan sampingan

 

AQUARA ESSENCE SPRAY

Aquara Mineral Complex Essence Spray
200ml1 BOTOL RM18 XTERMASUK POSLAJU
2 BOTOL RM35 XTERMASUK POSLAJU
CAJ POSLAJU 1-2 BOTOL RM6 SEMENANJUNG & RM8 SARAWAK, RM10 SABAH

BRAND: GIFFARINE

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari.
Sesuai dispray sebagai toner selepas cuci muka, selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri.
Allantoin( Ekstrak Tumbuhan) berupaya merawat kulit yang berjerawat, dan melindungi dari pancaran matahari.

 

MIRACLE FLUID 2


GIFFARINE: MIRACLE FLUID FACIAL TREATMENT ESSENCE
KAMI TAWARKAN ANDA HARGA AHLI WALAUPUN ANDA BUKAN AHLI1 BOTOL RM52 SEMENANJUNG..CAJ POSLAJU RM6
1 BOTOL RM55 SSABAH/SARAWAK..CAJ POSLAJU RM8

HARGA PASARAN RM69.90 XTERMASUK POS

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Miracle Fluid Facial Treatment Essence
Toner Terbaik Giffarine. Tanpa alkohol dan pewangi.
Dihasilkan dari buah Delima, Witsh Hazel dan estrak Spirulina. Semua bahan ini bertindak mengekalkan kelembapan pada kulit, mengecilkan liang-liang roma dan mengekalkan keanjalan kulit. Kulit menjadi lebih cerah, berseri dan kelihatan sihat

Cara Penggunaan :
Selepas cuci muka, Titiskan “cecair ajaib” ini ke tapak tangan dan sapukan rata pada muka dan leher yang telah dibersihkan
Saya memang menggunakan toner. Saya memang suka coz pores dah semakin mengecil. jerawat pun cepat kering! hahaha yes ini lah yg saya mahu. Terima kasih Giffarine.;)

 

LIP TREATMENT 2


GIFFARINE CRYSTALLINE LIP TREATMENT1 PCS RM 24 SEMENANJUNG..CAJ POSLAJU RM6
1 PCS RM 25 SABAH/SARAWAK..CAJ POSLAJU RM8

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Produk penjagaan bibir khusus untuk memulihkan bibir kering dan merekah, merawat masalah bibir hitam dan melembapkan bibir.
Boleh digunakan pada bila-bila masa.
Bertindak 3 cara:
Kesan serta-merta
Sapukan pada bibir sebelum memakai lipstik untuk melembapkan bibir.
Menjadikan sapuan lipstik lebih halus, licin, bersinar dan tahan lebih lama.
Selepas 2-3 hari
Menghilangkan bibir kering dan bibir akan menjadi lembap dan bermaya.
Selepas 7-10 hari
Bibir gelap akibat merokok, penggunaan lipstik atau alahan bahan kimia akan menjadi lebih merah dan sihat
.
(Didatangkan dalam bentuk krim)

 

SSB3IN1 2


SABUN SUSU BERAS 3 IN 1 SUPER WHITENING12 Ketul RM 35 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

 

ssbtc


SABUN SUSU BERAS COLLAGEN12 Ketul RM 35 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

 

SET ANNA


Set Pencerah Anna’s Cosmetic
ORIGINAL ANNA COSMATIC 2009Z
Kandungan SET produk:-
1) ANNA Krim Siang (SUNBLOCK) -PENUTUP BIRU MUDA
2)ANNA Krim Kunyit (krim malam)-PENUTUP HIJAU MUDA
3)ANNA krim buah (Krim malam)-PENUTUP BOTOL BIRU GELAP
4)ANNA Toner
5)POLA ACNE CREAM
6)SABUN ANNA HERBAL

HARGA PROMOSI
1 SET RM 80 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 SET RM 90 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, ‘white head’ and ‘black head’ di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut – parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

CARA PEMAKAIAN
1)CUCI MUKA DENGAN SABUN ANNA 2@3 KALI SEHARI
2)TONER DISAPU 1@ 2 KALI SEHARI SELEPAS CUCI MUKA
3)SIANG HARI PAKAI KRIM ANNA SUNBLOCK, SELEPAS TU BOLEH PAKAI KRIM POLA DAY
4)MALAM HARI PULA BOLEH PAKAI KRIM BUAH, PAS TU BOLEH PAKAI KRIM KUNYIT (BOLEH JUGA GILIR2)

 

537594_316212718491689_341561093_n


CLEANSING CREAM RICE MILK~PENCUCI MUKA SUSU BERAS1 UNIT RM18 (S/M)..FREE POS LAJU
1 UNIT RM23 (S/S)..FREE POS LAJU

12 PCS@ SDOZEN RM 99 (S/M)..FREE POS LAJU
12 PCS @ SDOZEN RM 110 (S/S)..FREE POS LAJU
PERCUMA POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Ia mengandungi 100% dari bahan semulajadi dan di rumus khas dari susu beras yang asli.
• Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
• Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
• Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.
• Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

DIPERKAYA DENGAN TAMBAHAN COLLAGEN CREAM

 

thanyapon


THANYAPON ORIGINAL PIL PAYUDARA
PRODUK PAYUDARA NO 1 DENGAN KADAR BERKESAN 97%
MENEGANGKAN DAN MEMBESARKAN PAYUDARA
.
1 botol RM35 ( Sem M’sia)…FREE POS LAJU
1 botol RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
2 botol RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Thanyaporn Breast Capsules Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.
Mengapa Thanyaporn dan bukannya yang lain.
1) Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2) Mempunyai ladang Pueraria Mirifica
yang mengandungi Phytoestrogen bahan asas terpenting untuk pembesaran buah dada.
3) Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4)Kualiti yang tinggi
Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar , Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi produk -produk berasaskan Pueraria Mirifica dibenarkan .
:::Antara Khasiat Pueraria Mirifica:::
*Menambah saiz payudara.
*Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
*Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
*Menganjalkan kulit yang melendut.
*Melambatkan proses penuaan.
*Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
*Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
*Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*Mengetatkan vagina.
*Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
*Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
*Menambah tenaga dan kecergasan
*Mengatasi masalah sukar tidur
*Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)
….PUERARIA MIRIFICA ADALAH MERUPAKAN SEJENIS TUMBUHAN
YANG BANYAK TUMBUH DI KAWASAN TANAH TINGGI DI UTARA
THAILAND.IA DIPANGGIL WHITE KWAO KRUA.
….KEISTIMEWAN PUERARIA MIRIFICA JUGA DAPAT MEMBERI
BENTUK BADAN YANG SEMPURNA TERUTAMA PADA BAHAGIAN
PUNGGUNG DAB PINGGUL.HASIL PENGGUNAAN YANG KERAP
PASTI MEMBERI IMPAK KEPADA SAIZ PAYUDARA YANG ASAL
KEPADA SAIZ PAYUDARA IDAMAN.IA JUGA MENGANDUNGI AGEN
ANTI KANSER YANG DAPAT ,MEMBANTUTKAN PERTUMBUHAN
SEL KANSER BAGI PENGHIDAP KANSER PAYUDARA.INI MEMBANTU
KAUM WANITA BEBAS DAPT KANSER PAYUDARA YANG MERUPAKAN
PENYAKIT PEMBUNUH UTAMA WANITA IAITU DENGAN
MENCEGAH PERTUMBUHAN SEL TERSEBUT.
AMARAN
PUERARIA MIRIFICA TIDAH SESUAI DIGUNAKAN OLEH GADIS
YANG BERUMUR KURANG 20 TAHUN KERANA TUBUH MEREKA
BELUM BERKEMBANG SEPENUHNYA.SELAIN ITU,WANITA
MENGANDUNG JUGA TIDAK SESUAI MENGAMBIL PIL INI..
SILA MAKAN MENGIKUT SUKATAN YANG BETUL
Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari SELEPAS SARAPAN.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

 

CATHY DOLL L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM HARGA PROMOSI (BEST PRICE) 1 PCS RM35 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU1 PCS RM40 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU For any enquiry..Email : mohayabeauty@yahoo.comTel : 0179187696 (PN. AYA)@ ISIORDER FORM Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin…Fungsi :♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya. Bahan-Bahan :Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492Cara Menggunakannya :Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

CATHY DOLL L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM

HARGA PROMOSI (BEST PRICE)

1 PCS RM35 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
1 PCS RM40 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahar
i di benua itu.
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin…
Fungsi :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata…
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492
Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)….Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan….Tak perlu di bilas…
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head….

SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJUKKM : NOT111203263KSABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA12 Ketul RM 29 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU24 ketul @ 2 DOZEN RM53 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU24 ketul @ 2 DOZEN RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M'SIA)..FREE POS LAJU36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU48 ketul @ 4 DOZEN RM105 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU5 DOZEN RM 125 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJUBORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJUBORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJUBORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJUFor any enquiry..Email : mohayabeauty@yahoo.comTel : 0179187696 (PN. AYA)SABUN SUSU BERASIa mengandungi 100% dari bahan semulajadi dan di rumus khas dari susu beras yang asli.• Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang• Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati• Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.• Menanggalkan kesan solekan dengan efektifJika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:• Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.• Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah• Memberi kesan kesegaran sepanjang hari• Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh• Boleh menghilangkan bau badan* Menaikan Aura Seri Wajah secara semula jadi* Menjadi kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa penglupasanFormula : Rice milk soap for all skin typeActive Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural GlycerinHALAL -Sesuai dipakai oleh semua lapisan golonganSesuai untuk :1. Kulit Normal2. Kulit Kering3. Kulit Berminyak4. Kulit Berjerawat5. Kulit Kombinasi6. Kulit SensitifNett.weight: 60gSize: 55mm x 55mm x 25KKM : NOT111203263KSABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIAArahan:Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 – 3 minit dan bilas. Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.


SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M’SIA

12 Ketul RM 29 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN RM53 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU

36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M’SIA)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

48 ketul @ 4 DOZEN RM105 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

5 DOZEN RM 125 ( Sem M’sia)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

BORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M’sia)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

SABUN SUSU BERAS
Ia mengandungi 100% dari bahan semulajadi dan di rumus khas dari susu beras yang asli.
• Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
• Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
• Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.
• Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:
• Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
• Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
• Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
• Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
• Boleh menghilangkan bau badan
* Menaikan Aura Seri Wajah secara semula jadi
* Menjadi kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa penglupasan

Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin
HALAL -
Sesuai dipakai oleh semua lapisan golongan
Sesuai untuk :
1. Kulit Normal
2. Kulit Kering
3. Kulit Berminyak
4. Kulit Berjerawat
5. Kulit Kombinasi
6. Kulit Sensitif
Nett.weight: 60g
Size: 55mm x 55mm x 25
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M’SIA
Arahan:
Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 – 3 minit dan bilas. Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.

Slimming & Firming Soap USA HARGA: (Belian Wajib 3 unit blh campur2 dengan Breast Firming Soap USA) 3 unit = RM15.00 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU 3 unit= RM20 SABAH /SARAWAK…FREE POS LAJU 1 dozen = RM35.00 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU 1 dozen =RM40 SABAH/SARAWAK….FREE POS LAJU *** Ia boleh dicampurkan dengan Slimming & Firming Soap USA* For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

Slimming & Firming Soap USA
HARGA: (Belian Wajib 3 unit blh campur2 dengan Breast Firming Soap USA)
3 unit = RM15.00 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
3 unit= RM20 SABAH /SARAWAK…FREE POS LAJU
1 dozen = RM35.00 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 dozen =RM40 SABAH/SARAWAK….FREE POS LAJU
*** Ia boleh dicampurkan dengan Slimming & Firming Soap USA*
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

ANIMATE USA SERUM -ALOEVERA & VITAMIN E VITAMIN E FACIAL OIL~~UNTUK MENDAPATKAN KULIT PUTIH, SIHAT, GEBU YG MENAKJUBKAN!!! 1 botol /70 CAPSULE RM35 ( Sem M'sia)…FREE POS LAJU 1 botol / 70 CAPSULE RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU 2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU 2 botol RM70 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU 1 DOZEN RM180 S/M..FREE POS LAJU 1 DOZEN RM200 S/M..FREE POS LAJU For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

ANIMATE USA SERUM -ALOEVERA & VITAMIN E
VITAMIN E FACIAL OIL~~UNTUK MENDAPATKAN KULIT PUTIH, SIHAT, GEBU YG MENAKJUBKAN!!!
1 botol /70 CAPSULE RM35 ( Sem M’sia)…FREE POS LAJU
1 botol / 70 CAPSULE RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU
2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
2 botol RM70 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 DOZEN RM180 S/M..FREE POS LAJU
1 DOZEN RM200 S/M..FREE POS LAJU
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

SABUN SUSU BERAS


SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M’SIA 

12 Ketul RM 29 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN RM53 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU

36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M’SIA)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

48 ketul @ 4 DOZEN RM105 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

5 DOZEN RM 125 ( Sem M’sia)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

BORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M’sia)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

SABUN SUSU BERAS
Ia mengandungi 100% dari bahan semulajadi dan di rumus khas dari susu beras yang asli.
• Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
• Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
• Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.
• Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:
• Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
• Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
• Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
• Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
• Boleh menghilangkan bau badan
* Menaikan Aura Seri Wajah secara semula jadi
* Menjadi kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa penglupasan

Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin
HALAL -
Sesuai dipakai oleh semua lapisan golongan
Sesuai untuk :
1. Kulit Normal
2. Kulit Kering
3. Kulit Berminyak
4. Kulit Berjerawat
5. Kulit Kombinasi
6. Kulit Sensitif
Nett.weight: 60g
Size: 55mm x 55mm x 25
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M’SIA
Arahan:
Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 – 3 minit dan bilas. Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.

SET PEARL SNOWLOTUS PEARL CREAM + PEARL SOAP 1 SET RM 30 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU 1 SET RM 35 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU SET A (12 PCS  WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM + 12 PCS WHITENING PEARL SOAP) RM 160 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU RM 180 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU UNTUK BORONG SDOZEN PM @ SMS 0179187696 PN.AYA

SET PEARL SNOWLOTUS PEARL CREAM + PEARL SOAP
1 SET RM 30 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
1 SET RM 35 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU
SET A (12 PCS WHITENING PEARL & SNOWLOTUS CREAM + 12 PCS WHITENING PEARL SOAP)
RM 160 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
RM 180 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU
UNTUK BORONG SDOZEN PM @ SMS 0179187696 PN.AYA

K BROTHER SABUN USA FOR BLACK SPOT-SABUN JERAGAT ,JERAWAT,& KULIT SENSITIF 3 KETUL RM20 S/M..FREE POS LAJU 3 KETUL RM 25 S/S…FREE POS LAJU 12 Ketul RM 43 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU 12 Ketul RM 48 (S/S)..FREE POS  LAJU For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

K BROTHER SABUN USA FOR BLACK SPOT-SABUN JERAGAT ,JERAWAT,& KULIT SENSITIF
3 KETUL RM20 S/M..FREE POS LAJU
3 KETUL RM 25 S/S…FREE POS LAJU
12 Ketul RM 43 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM 48 (S/S)..FREE POS LAJU
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

MISTINE BB GOLD WONDER CREAM 1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU 1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU FREE POSTAGE 1 DOZEN @ 12 PCS RM19/PCS S/M..FREE POSTAGE 1 DOZEN @ 12 PCS RM22/PCS S/S..FREE POSTAGE Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas  NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

MISTINE BB GOLD WONDER CREAM
1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU
1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU
FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM19/PCS S/M..FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM22/PCS S/S..FREE POSTAGE
Mistine BB Gold Wonder Cream – Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas
NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

GABA RICE MILK SOAP (SABUN SUSU BERAS PERANG ANTI-PENUAAN) 3 KETUL RM 20 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU 3 KETUL RM 25 (S/S)…FREE POS LAJU 12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU 12 Ketul RM40 (S/S)…FREE POS LAJU 24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)…FREE POS LAJU 24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

GABA RICE MILK SOAP (SABUN SUSU BERAS PERANG ANTI-PENUAAN)
3 KETUL RM 20 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
3 KETUL RM 25 (S/S)…FREE POS LAJU
12 Ketul RM 35 (Sem M’sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (S/S)…FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM60 (Sem M’sia)…FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN RM70 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

KRIM SUSU BERAS AAA 20 G 1 PCS RM 25 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU 1PCS RM 30 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU 2 PCS RM45 S/M..FREE POS LAJU 2 PCS RM55 S/S..FREE POS LAJU 12 PCS @ SDOZEN 20G RM 120 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU 12 PCS @ SDOZEN 20G RM 140 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU PM ME 2 ORDER @For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

KRIM SUSU BERAS AAA 20 G
1 PCS RM 25 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1PCS RM 30 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU
2 PCS RM45 S/M..FREE POS LAJU
2 PCS RM55 S/S..FREE POS LAJU
12 PCS @ SDOZEN 20G RM 120 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
12 PCS @ SDOZEN 20G RM 140 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU
PM ME 2 ORDER @For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

TAHAN HAMPIR 2 BULAN BERGANTUNG PD KEKERAPAN ANDA GUNA… 1 SET RM 50 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU 1 SET RM 60 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU For any enquiry.. Email : mohayabeauty@yahoo.com Tel : 0179187696 (PN. AYA)

TAHAN HAMPIR 2 BULAN
BERGANTUNG PD KEKERAPAN ANDA GUNA…
1 SET RM 50 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 SET RM 60 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)

Mistine BB Oil Control Mousse  SPF 25 1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU 1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU FREE POSTAGE 1 DOZEN @ 12 PCS RM19/PCS S/M..FREE POSTAGE 1 DOZEN @ 12 PCS RM22/PCS S/S..FREE POSTAGE NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

Mistine BB Oil Control Mousse SPF 25
1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU
1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU
FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM19/PCS S/M..FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM22/PCS S/S..FREE POSTAGE
NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: