PENGGUNA PIL PAYUDARA THANYAPON

thanyapon

THANYAPON ORIGINAL PIL PAYUDARA
PRODUK PAYUDARA NO 1 DENGAN KADAR BERKESAN 97%
MENEGANGKAN DAN MEMBESARKAN PAYUDARA.
1 botol RM35 ( Sem M’sia)…FREE POS LAJU
1 botol RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU
2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
2 botol RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU
For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

420809_239169069511358_1737371415_n

Testimoni Tidak dapat Disertakan Gambar atas Permintaan Pengguna Kami,
Harap Maklum.
“sya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuas hati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya… so nak kata apa lagik ek… komen +ve..” – ZAZALIZA, Ampang
“I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee” – Syamsina, Klang
“semalam jumpa kawan yang baru consume dua minggu..maybe serasi ngan dia..berkobar2 dia ckp bila pandang depan cermin dia nyer PD nampak bulat..happy sesangat ler gamaknyer” – Shira, Kajang
“oo..wanna pon da try ambek 2biji…mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!! nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la… rasenye cm kene tukar cup nih.. mmg nmpk lain la pas tmbh dos…” – Wanna, Ipoh
Hamidah Hamid – Kubang Kerian: Salam, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi. bye.
Ramlah Mohamad – Merlimau,Melaka: Asalamulaikum, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.
Murni – Kuantan: Asalamulaikum, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.
Jennifer – Kota Kinabalu: Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u. Ramai yang telah berjaya.
Aida – Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.
Hasnida – Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.
Hasilah – Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.
Sohara – Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .
lupa nak update pasal pil Thanyaporn tu…Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs….sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans…ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek…hahahahhaha…..hubby….xyah cerita la kan!kuikuikui. – Zuriana, Penang
memang ada perubahan, walaupun kita ank dara , tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer , n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resduing , kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan. – Anis Suzila, Kangar
da amik dlm seminggu… so far ok… PD cm keras n tegang..means xlmbik ler.. xtau ler kot2 i yg prasan.. – Hazura, Kempas
baru 13 hari makan pil niee…tp ade kesan dah la, alhamdulilah …jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg….tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan… – Mira, Tapah
saya pun amik kapsul ni juga….mmg de best lah…selain menegang mcm i yg dah lusuh ni….tapi juga untuk meng”grip”kan kat toot….. – Samiza Amran, Kapar

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: