Karme Day cream 15ml + Karme Night cream 15ml

Karme Day cream 15ml + Karme Night cream 15ml

Karme Skin Care Beauty. Produk ini juga sesuai untuk semua jenis kulit. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.
Krim malam & siang Karme Skin Care Beauty mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata. Dipakai sekali sehari pada waktu siang dan malam. Hanya letakkan ’5 dots’ Karme Skin Care Beauty sahaja pada pipi, dagu dan dahi kemudian  ratakan ke seluruh wajah. Krim siang boleh dipakai begitu sahaja atau bersama dengan produk make-up yang lain.
Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.

Dapatkan Sekarang!
Karme Day cream 15ml + Karme Night cream 15ml
RM150 S/M..FREE POSLAJU
RM160 S/S..FREE POSLAJU

SMS/WHATSAPP 0179187696

Advertisements

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: