SOAL JAWAB PENGGUNA SABUN SUSU BERAS

PAMPLET sabun susu beras

ANDA TANYA KAMI JAWAB
S :Jika saya menggunakan Sabun Susu Beras tanpa Krim Susu Beras, berapa lamakah kita boleh lihat kesannya?
J :Kesannya bergantung dengan individu itu sendiri, kadang2 boleh nampak kesan paling cepat 3 hari, seminggu atau 2 minggu…
S:Saya baru mencuba sabun susu beras.Bila menggunakan sabun susu beras muka terasa pedih dan perit?
J:Permulaan penggunaan sabun susu beras bagi mereka yang mengalami masalah resdung pada muka,muka akan terasa pedih.Jangan risau kerana ia adalah kesan permulaan bagi mereka yang ada resdung.Selepas seminggu akan ok..
S :Saya baru sahaja menggunakan sabun ini dalam 3 hari,jerawat cepat kering tapi masalah sekarang jerawat kecil2 pula keluar.Kenapa?adakah ini mmg kesan permulaan sahaja?
J :Selalunya masalah ni ada yang menghadapi dan ada yg tidak.Maksudnya bergantung pada setiap individu itu sendiri.Tetapi biasanya kesan permulaan memang macam tu untuk sesetengah individu yang mempunyai masalah resdung atau masalah dalaman.Tapi jangan risau ia tengah membantu mengeluarkan dan mengatasi masalah kulit anda.Teruskan sahaja penggunaan, ia akan hilang sendiri.
S : Setelah menggunakan sabun and krim,kulit kelihatan lebih cerah tetapi jerawat pula mula timbul.Saya memang menghadapi masalah resdung, adakah ini kesan permulaan sahaja?
J : Kalau anda mempunyai masalah resdung,ya memang itu kesan permulaan nya.Anda memang ada masalah di bahagian kulit.Tapi jangan risau ia sedang membantu mengeluarkan resdung atau masalah yang anda hadapi, yg anda sedar mahupun tidak sedar.Teruskan sahaja penggunaan dan ia akan hilang sendiri.
S :Saya baru sahaja mencuba sabun susu beras ni.Tetapi masalah yang saya hadapi setelah menggunakannya dalam masa seminggu, kulit muka saya menjadi kering dan sedikit mengelupas.Adakah ia tidak sesuai dgn kulit muka saya ?
J : Sebenarnya kesan permulaan untuk setiap individu adalah tidak sama.Bergantung kepada masalah yang di hadapi oleh setiap individu itu.Kesan tindakbalas kering dan mengelupas itu adalah sel kulit mati yang tebal.Sila basahkan tuala dan gosok dgn PERLAHAN di tempat yang mengelupas. Selamat Mencuba.
S : Krim susu beras ni boleh boleh dijadikan Night Cream ke?Kena cuci dulu ke sebelum tidur?
J : Krim Susu Beras ni adalah untuk krim siang dan malam.Boleh guna dan pakai sewaktu tidur.
S : Kalau pakai sabun je tanpa pakai krim boleh ke?Boleh tak kalau pakai sabun susu beras ni,tapi pakai krim produk lain?ada effect tak?
J : Sebenarnya boleh gunakan sabun sahaja, tetapi untuk kesan yang lebih baik, disarankan gunakan sabun bersama krimnya sekali.Penggunaan yang bercampur sebenarnya tiada masalah, cuma bila kita pakai berlainan produk, kita takkan tahu yang mana satu akan memberi kesan kepada kulit kita. Disyorkan cuba dulu guna sabun dan krim ini dalam masa sebulan, insyaallah akan nampak kesannya nanti.

SOAL JAWAB PENGGUNA SABUN SUSU BERASberas 3 skin 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: